E³.HarnessAnalyzer

E³.HarnessAnalyzer

Älykästä yhteistyötä ajoneuvoteollisuuden johdinsarjajoille

E³.Harness Analyzer on tehokas työkalu johdinsarjasuunnitelmien tarkastelemiseen ja analysointiin HCV-formaatissa. HCV on alan standardien KBL (fyysinen datamalli) ja SVG (vektorigrafiikka) tietojen laajennus. Keskeinen etu on kyky hallita asiakaskohtaisten johdinsarjojen moduuleihin perustuvia konfiguraatioita (KSK).

Nämä ominaisuudet tarjoavat uuden helppokäyttöisyyden tason jakaessasi kokonaisvaltaisen johdinsarjan suunnittelumallin ja dokumentoinnin sisäisten ja ulkoisten projektiryhmien kanssa.

JOHDINSARJASUUNNITTELUN YHTEISTYÖ

E³.HarnessAnalyzer valmistaa tietä johdinsarjojen suunnitteluyhteistyölle vaativissa autoissa, erikoisajoneuvoissa ja laajemmin kuljetusteollisuudessa. Sitä on helppo käyttää ja se mahdollistaa nykyään tietojen luontisovellusten kasvavan määrän tuottamien mallien ja niihin liittyvien suunnitelmien tehokkaan tarkastelun, selaamisen, analysoinnin, validoinnin ja kommentoinnin.

Työkalun avulla valmistajat voivat optimoida tuotantoketjunsa ja tehdä yhteistyötä toimittajiensa kanssa.

Sen avulla yksityiskohtaiset johdinsarjatiedot voidaan asettaa kaikkien sidosryhmien, kuten tuoteinsinöörien, laaduntarkastajien ja tuotannon suunnittelijoiden saataville.

E³.HARNESS ANALYZER TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

  • ANALYSOI JOHDINSARJAT 3D:ssä: Hyödyntämällä tuotujen tietojen (KBL, VEC tai PLMXML) 3D-koordinaatteja, E3.HarnessAnalyzer voi tehdä johdinsarjoista kokonaisia 3D-malleja. Kun 2D-piirustus sisältyy tuontitietoihin (HVC tai DSI), ohjelmisto voi visualisoida myös yksityiskohtaisen korkean resoluution ja XXL-mittakaavaisen (esim. 1m x 60m) 2D-piirustuksen.
  • YKSITYISKOHTIEN HAKU LAAJOISSA SUUNNITTELMISSA: Nykyisissä  laajoissa suunnitelmissa ja piirustuksissa hakutoiminnosta on tullut tärkeä päivittäinen vaatimus. E³.HarnessAnalyzer tukee tätä tehokkaalla hakutoiminnolla kaikissa suunnittelun teknisissä kohteissa.
  • MUUTOSTEN VERTAILU: Suunnitteluyhteistyöhön sisältyy tyypillisesti muiden suunnittelijoiden tekemien muutosten nopea manuaalinen havainnointi kun uusi versio johdinsarjan  piirustuksesta julkaistaan. E³.HarnessAnalyzer vertaa nopeasti ja automaattisesti saman dokumentin kahta versiota ja korostaa piirustusten erot. Tulokset voidaan viedä Microsoft Exceliin.
  • PUNAKYNÄYKSET JA MERKINNÄT: E³.HarnessAnalyzer:lla käyttäjät voivat merkitä asiakirjat tekstimuotoisilla luokitelluilla kommenteilla, kuten ”virhe” tai ”vahvistus”, jotka näytetään lippuina piirustuksessa. Kaikki merkinnät voidaan viedä jatkokäsittelyyn, kuten suunnittelun hyväksyntäprosessiin tai arkistoida muutosten hallintaa varten.
  • MODULAARINEN SUUNNITTELU: Johdinsarjojen master-version  piirustukset voivat sisältää moduuliryhmiä ja niiden moduuleja. E³.HarnessAnalyzer näyttää moduuliryhmiä ja moduuleja koskevat tiedot STEP AP212 KBL –datarakenteen mukaisesti sisältäen moduulihistorian. Moduulirakennetta voidaan käyttää suodattamaan tietoja näkymistä ja luetteloista yhdelle moduulille tai mille tahansa moduulien yhdistelmälle.

Lue lisää E³.HarnessAnalyzerista Zuken-blogissa

E³.HARNESSANALYZERIN OPASTUS

Katso, kuinka E³.HarnessAnalyzer mahdollistaa suunnittelumallin ja siihen liittyvien piirustusten tarkastelun, selaamisen, analysoinnin, validoinnin ja kommentoinnin:

3D-visualisointi

E³.HarnessAnalyzer tukee johtosarjojen esitystä sekä 2D- että 3D-rakenteina. 3D-ominaisuus perustuu 3D-koordinaatteihin, jotka on määritetty KBL-, VEC- tai PLMXML-rakenteissa.

Hyödyntämällä näitä koordinaatteja, E³.HarnessAnalyzer luo dynaamisen 3D-esityksen, joka kytketään suoraan KBL-datamalliin.

Kaavio kooste

Topologia tiedon lisäksi KBL-, VEC- ja PLMXML-tiedot sisältävät johtosarjojen ja niiden komponenttien kytkentätiedot. Hyödyntämällä näitä tietoja, E³.HarnessAnalyzer voi luoda kaavionäkymiä käyttäjän määrittämiä suodatimia käyttämällä.

Tämän jälkeen kaavio kootaan automaattisesti sekunnin murto-osassa. Luotu kaavio on täysin linkitetty 2D- ja 3D-näkymään.

Modulaarisen johdinsarjasuunnittelun tuki

Johdinsarjojen master-version  piirustukset voivat sisältää moduuliryhmiä ja niiden moduuleja. E³.HarnessAnalyzer näyttää moduuliryhmiä ja moduuleja koskevat tiedot STEP AP212 KBL –datarakenteen mukaisesti  – sisältäen myös moduulihistorian.

Moduulirakennetta voidaan käyttää tietojen suodattamiseen näkymissä ja luetteloissa yksittäisen moduulin tai mielivaltaisten moduulien yhdistelmänä.

OTA YHEYTTÄ

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan.