Lupaamme

Lupaamme

Mitä voit odottaa kun kumppanisi on CCS?

Tarjoamme kehittyneimpiä sovelluksia sähkötekniseen suunnitteluun, se teknisen tukitiimin, joka ymmärtää kiireellisyyden merkityksen  ja joka  aidosti haluaa ratkaista ongelmanne.

AMMATTITAITO JA KOKEMUS

Tiimiämme koulutetaan säännöllisesti varmistaaksemme, että voimme aina tukea ohjelmiston kaikkia  uusimpia toimintoja. Omaamme myös vuosien kokemuksen ja mielellämme suosittelemme uusia tapoja työnkulkusi tehostamiseksi.

PUHELINTUKI

Puhelintuki on avoinna klo 8.00-16.00 maanantaista perjantaihin. Kun soitat, olet suoraan yhteydessä teknisen E³.series asiantuntijaan- valmiina auttamaan sinua yksinkertaisimmissa tai monimutkaisemmissa ongelmissa.

OHJELMISTOPÄIVITYKSET

Vuosittainen ohjelmiston ylläpito pitää sinut yhteydessä tukitiimiimme. Sinulla on myös oikeus E³.seriesin uusimpaan versioon. Käyttäessäsi viimeisintä pääversiota varmistat tuottavuutesi.

KOULUTUKSET

Järjestämme säännöllisesti eri E³.series moduuleihin perustuvia yleisiä koulutuksia. Voit myös soittaa meille ja pyytää tai varata räätälöityä koulutusta yrityksellesi

KÄYTTÖÖNOTTO

Kokemuksemme avulla voimme auttaa sinua varmistamaan, että tiimillesi on määritelty oikea toteutussuunnitelma, mikä takaa suunnittelusi ja tietojesi hallintaan liittyvien tarpeiden nopean tuoton