E³.panel

E³.panel

Täysin integroitu E³.schematicin ja E³.cablen kanssa

Se tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun niille, joilla on tarvetta laitesijoitteluun ja laitteiden kytkentään keskuksissa, ohjauspöydissä, asennuslevyissä ja koteloissa.

E³.panel saa tiedon suoraan piirikaavioista ja järjestelmä tietää heti mitä laitteita on tuotu projektiin, miten laitteita on kytketty ja minne ne tulee sijoittaa.

Suunnittelun voi yhtä hyvin aloittaa layoutsuunnitelulla, jolloin sijoitetut laitteet ovat käytettävissä kaaviosuunnittelussa. Muokattaessa suunnittelua muutokset näkyvät samanaikaisesti sekä sijoituskuvissa että piirikaavioissa.

Automaattinen reititys

Asentamalla E³.panel+ moduulin, jossa on reititysoptio sekä automaattikytkentä, E³ kytkee fyysisesti laitteet käyttäen lyhintä mahdollista johdotusreittiä. Kytkennöistä voidaan tuottaa listaus johdinvalmistusta varten sisältäen kaiken tarvittavan tiedon (pituus, väri, johdinpäiden käsittely, merkinnät jne.)

3D

E³.panel yhdistää loogisen ja fyysisen tiedon, jonka avulla käyttäjä voi tarkastella lopputulosta visuaalisesti 3D muodossa. Layoutsuunnittelusta on mahdollistaa tulostaa myös STEP formaatissa oleva tiedosto, joka voidaan viedä suoraan 3D järjestelmän hyödynnettäväksi.

OTA YHEYTTÄ

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan.